duminică, 26 octombrie 2008

Radio Romania Actualitati - un radio pentru familia mea?

In nici un caz. Desi am o familie vesela:).
Intamplarea a facut ca sa am parte in 2 ocazii de emisiunea "Talk show-ul de seara". De ambele dati, ca doar starea mondiala e de asa natura, se discutau aprins subiecte economice. Invitatii, oameni seriosi. Dar intrebarile de incheiere, puse cu un ton serios (primul pas spre o poanta buna) m-au facut sa rad in hohote.
Acum o saptamana se discuta despre marea recesiune mondiala, cum ne afecteaza pe noi toti, in toate cele. Invitati: Ilie Serbanescu si Cristian Pirvulescu. Intrebari chinuite si lungi, dar raspunsurile interesante. Intrebarea finala (rezumat): "As dori sa va intreb daca agenda cetatenilor europeni coincide sau nu cu cea a cetatenilor tarii noaste si daca da, cat la suta?"
Vinerea asta, pe tema bancilor: procesul castigat de buzoian, credite, dobanzi, falimente... Invitati: Mugur Stet (BNR), Radu Tudor (expert armata ceva), Liviu Voinea (GEA). Intrebare ultima adresata lui Mugur Stet: "V-as ruga sa ne spuneti care sunt previziunile Dvs. asupra evolutiei cursului valutar!"
Si ca sa fie 3 ca in poveste, intrati pe siteul SRR, la Teatru radiofonic. O sa aflati, daca va intereseaza, ca luni, 27 octombrie 2008, de la ora 11.00 e auditia cu public a spectacolului "Pescarusul împaiat" de Matei Visniec, pe 31 octombrie fiind premiera radiofonica, iar marţi 28 octombrie, ora 19:00, la Radio Romania Cultural difuzeaza teatru- document: “Un om nevinovat” – scenariul: Lacramioara Stoenescu si Costin Manoliu. Dar daca vreti sa asculati (bravo, au mp3-uri)- mai bine nu: sub numele pescarusul-impaiat.mp3 e prezentare la Un om... iar sub numele un-om-nevinovat.mp3 este prezentarea la Pescarus, fiind puse fireste, viseversa.
Exagerez?
Melodia cea mai potrivita mi se pare... Prostia la putere- Sarmalele Reci in finala fiind cu.... Prostia altcuiva- Ada Milea.

3 comentarii:

Bogdan-Alexandru Barliga spunea...

RRA? He he....te plictisesti...

MirelaS spunea...

He he...nu:) Primul post din seria "Nu subestima niciodata puterea prostilor adunati laolalta" (traducere aproximativa a "Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups")
si cum si in ultimul sondaj de audienta Radio Romania Actualitati domina in continuare piata radio, fiind lider de audienta la nivel URBAN pe national... sa fim vigilenti.

Bogdan-Alexandru Barliga spunea...

Am eu niste semne mari de intrebare legate de audientele astea...