marți, 11 noiembrie 2008

Teo Trandafir pleaca de la Prima

Subiectele din showbiz nu ma prea intereseaza: cine cu cine, care unde si cum de...
Dar fata de Teo am o anumita sensibilitate: e vesela ca si mine, e Gemeni ca si mine si e "bumfli", ca si mine. In rest, numai de bine. Aa, si Nuami Dinescu (Tanta) a trecut in drumul ei actoricesc si pe la teatrul din Resita.
Si iata, acum, ca si mine, din decembrie Teo e libera de contract. In rest, fireste, muulte diferente:)
Acum serios:

Citesc pe http://www.paginademedia.ro/ ca Prima TV anunta ca "Teo Trandafir se desparte de Prima TV". Postul de televiziune nu a mai prelungit contractul cu echipa care realiza emisiunea Teo Live. Ca urmare a deciziei, Teo Trandafir va pleca de la Prima TV mai devreme decat prevedea contractul- era pana la sfarsitul anului viitor, echipa avand alt contract, separat, pana la sfarsitul lui 2008.
Intr-un interviu acordat lui Petrisor Obae, Teo Trandafir vorbeste despre motivele despartirii de Prima, dupa mai putin de un an de emisie si despre ce va face in continuare.
Mi-a placut si mi se pare ca multe din cele spuse de Teo se potrivesc atat de bine cu ce simt si eu si poate fostii mei colegi, asa ca il redau in intregime:
"Petrisor Obae: Ce s-a intamplat?
Teo Trandafir: E simplu. Echipa care realiza Teo Live avea contract pana la sfarsitul anului si nu i s-a prelungit contractul. Eu aveam doua posibilitati. Asa mi s-a spus, nu neaparat cu aceste cuvinte: ramai si prezinti o alta emisiune sau iti vezi de drum. Am ales sa imi vad de drum.
De ce?
Pana la urma, echipa m-a facut pe mine cine sunt acum. Daca nu sunt ei, care sa faca tot, sa sune invitatii, sa se ocupe de productie, nu iese nimic. Cum ar fi fost sa plece echipa, iar eu sa raman? Consider ca este o chestiune de morala.
Si ce vei face?
Ma las de televiziune. Consider ca acum nu se mai poate face televiziune asa cum inteleg eu ca ar trebui sa se faca. Mi se pare urat, desantat. Am vazut barbati îmbracati in mirese, pe fundul carora scria mascul. Astfel de lucruri poate sunt bune la televizor, dar nu le poti face fara sa lasi din propria demnitate.
Si cu ce o sa te ocupi?
Acum chiar nu stiu ce o sa fac. Tragem din rasputeri sa ramanem impreuna. Habar nu am exact, dar putem sa ne ocupam de multe: firma de productie, de evenimente, de PR, marketing, orice.
Televiziune nu?
Nu prea mai avem unde sa facem televiziune cum stim noi. Noi am invatat sa aducem invitati în studio, care sa se simta bine. Care sa nu fie chemati pentru ceva, iar in platou sa-si dea seama ca alta este tema de discutie. Nu chem niciodata oameni in direct ca să imi bat joc de ei.
In capul meu sunt mii de secrete, de la oameni importanti, dar ce este off the record, eu pastrez off the record.
Nu crezi ca ar trebui, poate, sa va schimbati si voi modul de a face televiziune?
Nu este suficient. In momentul de fata, mi se pare ca sunt prea depasita de evenimente.
Dar daca o sa te sune Sarbu?
Mi-am dorit atat de mult acest moment, încat nu mai cred ca se va întampla. Sunt deja trei ani de atunci, am incetat sa mai sper.
Pana cand ramai pe TV?
Ultima emisiune va fi pe 28 noiembrie, desi contractul echipei era pana pe 31 decembrie 2008. După 28 noiembrie, intram in vacanta.
De ce crezi ca au decis intreruperea contractului?
Orice emisiune in direct, cu invitati, costa mai mult decat un serial de mana a doua. Productia unui program este însa foarte scumpa. Implica masinisti, tehnicieni, grija pentru invitati, deconturi si multe altele. Pe de o parte, ii înteleg si pe cei de la Prima TV.
Ti s-a reprosat ca esti o vedeta prea scumpa?
Nu. Daca discutia era la acest nivel, ajungeam la o intelegere.
Spui ca nu te regasesti in piata TV. Ce emisiuni iti plac, insa?
Imi place Mircea Badea. Imi mai plac Razvan si Dani. Am senzatia ca ma uit in oglinda si vad ceea ce faceam dimineata acum multi ani, dar adaptat la piata de acum. In rest, nu prea am la ce sa ma mai uit.
Ce nu îti place?
Imi place Dan Negru ca persoana, dar nu ceea ce face el. Nu imi place Rai, da buni. Nici Confidential, de fapt genul acesta de talk-showuri nu imi place."

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si Shogunul nu mai suna... :)