marți, 11 noiembrie 2008

Stire bestiala (din 2005)

Facandu-mi curat in email am descoperit-o. Si recunosc, m-am distrat copios.

Trei tineri din localitatea Cotnari, judetul Iasi, sint anchetati de procurori pentru comiterea infractiunilor de tilharie si viol. Ei au siluit cu salbaticie o batrina, in niste circumstante care constituie un motiv de ingrijorare privind apucaturile unor tineri. Fratii Petrica si Lucian Gireada au fost arestati, iar un al treilea tinar, minor, Ciprian Gireada, este cercetat in stare de libertate.
In urma cu citeva zile, intr-o seara, cei trei frati s-au imbatat si apoi au incercat sa violeze o iapa si o vaca. Ambele animale s-au luptat insa cu ei si au scapat de viol, asa ca - enervati de aceasta situatie - cei trei au atacat o batrina de 80 de ani, Adela Cristea, care locuieste la marginea satului. Au tabarit pe batrina pentru a o viola, dar, femeia a reusit sa se apere cu o sapa, cu care i-a altoit pe cei trei dezaxati.

Violatorii de vaci, iepe si batrine au navalit atunci in casa lui Tomita Petrea, unde, au lovit si violat o femeie in virsta de 54 de ani. Apoi i-au luat ceasul de la mina si 100 de mii lei, dupa care au disparut in noapte. Femeia a alertat insa politia si oamenii legii i-au prins pe cei trei ticalosi. Ei vor ajunge desigur si pe miinile psihiatrilor, deoarece niste tineri care comit acte de bestialism (acte sexuale cu animale) si geronotfilie (acte sexuale cu batrini) nu pot fi integri psihic.

Din nefericire, violatul de batrine este un "sport national" in satele romanesti, iar daca vor fi gasiti vinovati, cei trei risca pina la 10 ani de inchisoare, asta daca nu vor ajunge la ospiciu. (RomNET) Data: 2005-5-27 - ora: 10:01:03

Un comentariu:

Bogdan-Alexandru Barliga spunea...

Clar te plictisesti...eu zic sa faci curant in mail fara sa mai citeste ce e inainte de 2007!