joi, 18 decembrie 2008

Asfaltare in Baneasa

O prietena mi-a trimis azi pe email poza asta. Nu stiu sa spun cine a gresit: aia cu asfaltarea ca sunt neglijenti, nepasatori si indolenti, aia care au parcat pe troturar fix langa strada ce se asfalta (oricum, fiind un pieton frenetic am o oftica pe aia care parcheaza pana in buza cladirii... pietonii avand de ales: zboara sau trec pe sosea).
Oricum, ma gandeam la sarmanu' sofer: ce face? cauta pe Google: cum sa sterg smoala de pe vopsea fara sa mi-o stric?:))

4 comentarii:

Anonim spunea...

Razi tu, razi::)) dar am gasit: "Bug&Tar Remover de la Turtle. Speli masina, stergi de apa, dai cu B&T Remover, stergi locul cu carpa uscata locul, apoi NEAPARAT dai cu ceara. Merita toti banii!"
M

Anonim spunea...

Foarte interesant. Dupa ce ca noi toti contribuim la toate bugetele de unde se aloca fonduri pentru asfaltari si alte chestii, uite cu ce se aleg unii. Cu "Masini fardate".
Inca o dovada a incompetentilor care ne asfalteaza drumurile.

MirelaS spunea...

M, multumesc de sugestie. Problema e ca "banii" de care zici sunt ai nostri... ar fi firesc sa dam cerem daune ori Primariei ori chiar firmei care face asfaltarea.
Rarica, daaa... dovada a incompetentei sau mai degraba a nepasarii. Umbla cu smoala aia de zici ca e, stiu eu.. o galeata cu apa... care e problemaa? Ne deranjeaza? Ghinion.

Anonim spunea...

1. numele meu e Rarinca. nu Rarica.
2. te intrebi care e problema ? ca umbla incompetentii aia cu acele materiale asa ? spui ca "ghinion" ?
In acel moment pe trotuar se aflau masini. Te-ai gandit vreodata daca pe acolo treceau pietoni asa cum ar fi trebuit ? ;)