luni, 2 martie 2009

Esti un IMM in nevoie? Suna-ma!

Asta mi-a venit imi minte citind emailul primit pe la jumatatea lui februarie. M-a distrat. Cat despre continut... ce sa zic... sunt cam neincrezatoare:

Telefon verde pentru oamenii de afaceri- la Ministerul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri va functiona din luna martie o linie telefonica la care va raspunde o persoana specializata in domeniul afacerilor care va raspunde problemelor ridicate de afaceristi, de la modul cum pot fi accesate fondurile pana la cum se implica Ministerul in mediul de afaceri.
"Intentionam ca incepand cu luna martie la nivelul Ministerului sa existe un telefon verde pentru IMM-uri la care sa raspunda cineva referitor la toate problemele legate de accesare de fonduri, de sprijinul statului, de modul cum Ministerul se implica in modul de afaceri", a declarat ministrul IMM-urilor, Constantin Nita la Baia Mare (sursa- NewsIn)

Azi nu am gasit nici o referire la acest serviciu, un numar de telefon, ceva, nici pe siteul Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri (asta daca va intereseaza cum se mai numeste...) http://www.mimmctpl.ro/, nici pe siteul Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii- http://www.mimmc.ro/. Abia astept sa apara. Vi-i clar ca o sa sun.

Niciun comentariu: