vineri, 10 aprilie 2009

Ma duc sa-i cunosc pe Constantin si Elena

Astazi, "FILMLAB, Institutul Cervantes si Cinemateca Union au onoarea sa va invite la prima proiectie din Bucuresti a filmului "Constantin si Elena", un lung-metraj documentar ce i-a adus tanarului regizor Andrei Dascalescu premiul pentru debut la prestigiosul festival de film documentar de la Amsterdam (IDFA) si o nominalizare la Premiul Gopo pentru cel mai bun film documentar.
Viata de zi cu zi a unui cuplu de batrani, documentata timp de un an in stil pur observational, devine un film despre timp, viata si moarte, o lectie de inocenta, fericire si seninatate si - nu in ultimul rand - o incredibila poveste de dragoste.

Proiectia va avea loc vineri, 10 aprilie 2009, ora 19:20 la Cinemateca Union.

Pe 14 aprilie filmul va fi prezentat la Paris (in cadrul Zilelor Filmului Romanesc) la inceputul lunii mai, la Londra (in cadrul Festivalului Filmului Romanesc organizat de Fundatia Ratiu) si la Chisinau, in festivalul Cronograf.

Dupa film, regizorul va purta o discutie cu publicul, iar Institutul Cervantes va invita la un cocktail oferit in cinstea primei co-productii romano-spaniole. Am fi onorati sa va avem alaturi la acest eveniment.
Din cauza numarului limitat de locuri, va rugam sa va confirmati participarea la adresa office@filmlab.ro. Prezentarea filmului o gasiti pe http://www.constantinsielena.ro/.
Proiectia de la Bucuresti va fi subtitrata in limba engleza!"

Niciun comentariu: