marți, 24 noiembrie 2009

In zilele de 25-26 noiembrie 2009 la teatrul Notara va avea loc Festivalul de teatru al detinutilor din Romania EXIT! . Evenimentul este realizat de ART Fusion (http://www.artfusion.ro/) in colaborare cu Administratia Nationala a Penitenciarelor si urmareste schimbarea modului in care sunt priviti tinerii detinuti, ajutandu-i astfel in reintegrare sociala dupa terminarea perioadei de detentie.
Trupe de teatru de improvizatie din penitenciarele oraselor Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Arad, Timisoara, Targu Jiu, Iasi, Bistrita, Craiova, Targsor, Margineni, Targu Ocna, Botosani, Codlea, Galati, Braila si Gherla s-au intrecut pentru a-si castiga sansa de a-si juca piesa pe scena teatrului Nottara si au fost selectate 10.
Festivalul este finantat prin Programul Tineret in Actiune cu sprijinul Comisiei Europene si sustinut de Fundatia Iosiaxenin Edra Plaiari - Grecia si United Nations Development Programme - Romania.
Intrarea este libera, iar accesul spectatorilor se va face in limita locurilor disponibile.

2 comentarii:

Anonim spunea...

imi pare hidos sa ii aplauzi pe puscariasi .. chiar daca e vb de o piesa de teatru :D

MirelaS spunea...

Hidos este sa gandesti asa. Faptul ca oamenii aceia sunt la puscarie inseamna ca isi ispashesc pedeapsa pentru vina lor. Daca joaca bine isi merita aplauzele.