marți, 24 noiembrie 2009

In zilele de 25-26 noiembrie 2009 la teatrul Notara va avea loc Festivalul de teatru al detinutilor din Romania EXIT! . Evenimentul este realizat de ART Fusion (http://www.artfusion.ro/) in colaborare cu Administratia Nationala a Penitenciarelor si urmareste schimbarea modului in care sunt priviti tinerii detinuti, ajutandu-i astfel in reintegrare sociala dupa terminarea perioadei de detentie.
Trupe de teatru de improvizatie din penitenciarele oraselor Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Arad, Timisoara, Targu Jiu, Iasi, Bistrita, Craiova, Targsor, Margineni, Targu Ocna, Botosani, Codlea, Galati, Braila si Gherla s-au intrecut pentru a-si castiga sansa de a-si juca piesa pe scena teatrului Nottara si au fost selectate 10.
Festivalul este finantat prin Programul Tineret in Actiune cu sprijinul Comisiei Europene si sustinut de Fundatia Iosiaxenin Edra Plaiari - Grecia si United Nations Development Programme - Romania.
Intrarea este libera, iar accesul spectatorilor se va face in limita locurilor disponibile.

3 comentarii:

Anonim spunea...

imi pare hidos sa ii aplauzi pe puscariasi .. chiar daca e vb de o piesa de teatru :D

MirelaS spunea...

Hidos este sa gandesti asa. Faptul ca oamenii aceia sunt la puscarie inseamna ca isi ispashesc pedeapsa pentru vina lor. Daca joaca bine isi merita aplauzele.

Anonymous spunea...

dacă aveți neînțelegere în relația dvs. sau dacă soțul sau soția au plecat de acasă fără un motiv întemeiat sau doar au spus că nu mai sunt interesați de relație, dar le doriți înapoi în viață, puteți contacta un caster vrăjitor numit Dr. Ajayi pentru o rapiditate soluție pentru că m-a ajutat să-mi revin omul după 9 luni de separare de el cu puterea transmisă de strămoșii săi. puteți ajunge la caseta de vraie Dr. Ajayi pe whatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru orice fel de vraja la care vă puteți gândi