miercuri, 16 decembrie 2009

O oferta ce-ti strapezeste dintii (nu am gasit alta rima)

Acum cateva zile Bogdan punea pe blog postul: "in catalogul Metro cu numarul 26 (valabil in perioada 17.12-31.12.09) apare oferta secolului: cumperi un LCD si primesti....un borcan cu castraveti murati!"

Informatia, dezvoltata azi de Capital a generat cateva comentarii pertinente, precum acesta, trimis de shadow :"un borcan de castraveti de 800 ml costa in germania 0,80 €, 6 borcane sunt aproape de cele 5 oferite de metro si costa echivalent la 5 kg cam exact 5 €.atunci va rog sa-mi spuneti si mie ce oferta promotionala e asta unde cumperi castraveti de cinci euroi si mananci o luna pana te acresti si dai cateva sute de euro pentru un lcd. in germania, chiar acum, am cerut 20% (fiind un pic nerusinat) am cumparart un lcd de 600 € si am avut o reducere la pret de 75 de euro. comparam acum castraveti de 5 euro (care poate nici nu-mi plac) cu reducerea de 75 de euro, am castigat efectiv 70 de euro, daca nu 75 ca nu-mi plac castravetii din germania. lol"

Nu stiu daca asta a fost unul dintre obiectivele ofertei, dar cert este ca a intrigat si a generat vizibilitate media. Ramane de vazut daca cu efect pozitiv asupra vanzarilor.
Eu am ras ca la o poanta dintr-o comedie englezeasca. Dar ma indoiesc ca cei de la Metro au facut parteneriat cu cei de la Camera Ascunsa- Zambiti va rog sau Bitte lachen!